اولین ربات وکیل جهان، رسما کار خود را آغاز کرد

ساخت وبلاگ

کارآفرینی بریتانیایی به نام جاشوا براودِر (Joshua Browder) با اختراع چت بات DoNotPay، امکان دریافت مشاوره حقوقی را بسیار راحت‌تر کرده است؛ در ادامه به بررسی این ربات وکیل خواهیم پرداخت.

ربات وکیل DoNotPay یک نرم افزار کامپیوتری برای برقراری مکالمه و ارائه مشاوره حقوقی به صورت کاملا مجانی است که به کمک فناوری هوش مصنوعی (AI)، کار می‌کند. این چت بات که قبلا در شهرهای نیویورک و سیاتل و کشور بریتانیا، به صورت آزمایشی در دسترس افراد بوده، از 12 جولای به صورت رسمی کار خود را در تمامی 50 ایالت آمریکا آغاز کرده است. بر طبق برآوردهای سازنده‌ی DoNotPay که از اختراعش به عنوان اولین ربات وکیل جهان یاد می‌کند، این نرم افزار در طول دو سال فعالیتش، در فرآیند حقوقی مربوط به 375 هزار قبض جریمه‌ی رانندگی دخیل بوده است.

DoNotPay، اولین ربات وکیل جهان، رسماً کار خود را آغاز کرد

براودر از دانشجویان دانشگاه استنفورد است؛ او در مصاحبه‌ای با وب سایت The Verge می‌گوید که چت باتش ممکن است به صورت قانونی از طرف دولت پس زده شود، اما نگرانی اصلی وکیل‌های رقیب هستند. او با اشاره به اینکه هم‌اکنون سرمایه‌ی در گردش در مسائل قانونی، حدودا 200 میلیارد دلار است، اظهار خوشحالی کرد که با وجود نارضایتی شرکت‌های حقوقی بزرگ می‌خواهد هزینه‌های درگیری با مسائل حقوقی را از بین ببرند.

به اعتقاد براودر، اختراع ربات وکیل می‌تواند باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ی مقامات دولتی شود؛ از آنجایی که دولت‌ها هزینه‌های زیادی را صرف استخدام افراد در ارتباط با برطرف کردن مشکلات ساده‌ی حقوقی، مانند جریمه رانندگی، می‌کنند، DoNotPay فرآیند ارائه درخواست و اعتراض به حکم دادگاه‌ها را ساده‌تر و نیاز به نیروی انسانی را کم‌تر خواهد کرد.

DoNotPay، اولین ربات وکیل جهان، رسماً کار خود را آغاز کرد

این مخترع خلاق برای سرعت بخشیدن به ساخت DoNotPay، یک نرم افزار سازنده‌ی ربات را توسعه داده بود و برای نظارت بر جنبه‌ی قانونی کار ربات وکیل از کمک عده‌ای داوطلب و وکیل پاره‌وقت، استفاده کرد. به دلیل تفاوت در جزئیات قانون در ایالت‌های آمریکا و بخش‌های مختلف کشور هم براودر ربات‌هایی مختص هر منطقه ساخت که به کمک اطلاعات کسب‌شده از وکیل‌های مجرب و سازمان‌های خیریه و بر اساس مکان کاربر، مشاوره‌ی مرتبط با آن مکان را ارائه می‌دهند.

کاربر می‌تواند با تایپ عبارت‌هایی مانند «اعتراض به برگ جریمه» در DoNotPay، برای سوالات خود پاسخی بیابد، برای جبران خسارت قانونی از طرف یک شرکت هوایی فرضی درخواست دهد و یا از تبعیضی که در حق او اعمال شده، شکایت کند. به صورت کلی 1000 دسته‌بندی حقوقی مختلف در این چت بات وجود دارد؛ اگرچه نتایج جستجو تنها برای کلیدواژه‌های مشخص ارائه می‌شوند. اگر راهنمایی ربات وکیل در ارتباط با خواسته موردنظر باشد، کاربر می‌تواند درخواست‌های حقوقی لازم را از ربات دریافت کرده و برای ارائه به دادگاه پرینت بگیرد.

زبان نگارش نامه‌هایی که DoNotPay ارائه می‌دهد کاملا مناسب فضای حقوقی آمریکاست و حق مطلب را با استفاده از اصطلاحات قضایی، به خوبی ادا می‌کند؛ البته در صورت ناموفق بودن این چت بات در ارائه مشاوره مناسب، با ظاهر شدن پیام “Need extra help” در صفحه، به کاربر پیشنهاد می‌شود که مطلب موردنظر خود را در گوگل جستجو کند.

گجت نیوز...
ما را در سایت گجت نیوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : حمید قلی خانی gadgetnews بازدید : 146 تاريخ : يکشنبه 25 تير 1396 ساعت: 2:36